Perheenäidin kakunpaisto-ohje:

Poistetaan nalle uunista ja säädetään uuni 180 asteeseen. Sulatetaan kattilassa 100 gr. margariinia. Poistetaan nalle euudelleen uunista ja kuritetaan kuopusta sanoen: EI SAA VILLE!

Sekoitetaan margariiniin 200 gr. sokeria. Pyyhitään loput margariinit Villen kädestä ja pestään seinät. Lisätään taikinaan 3 rkl. Kaakaota. Pyyhitään margariini uudelleen Villen kädestä ja pestään kissa.

Hoidetaan naarmuja voiteella ja laastarilla. Sekoitetaan taikinaan 4 munaa, 1 rkl.vaniljasokeria ja 300 gr.vehnäjauhoja. Otetaan savuava nalle pois uunista ja tuuletetaan talo ovia ja ikkunoita avaten.

Otetaan kännykkä pois Jenniltä ja vakuutetaan aviomiehen pomolle, ettei hän keskustellut äsken aviomiehen kanssa. Soitetaan aviomiehelle, että hän osaisi valmistautua pahimpaan.

Lisätään taikinaan 1 tl. Suolaa, 100 gr. rouhittua saksanpähkinää. (vastustetaan samalla kiusausta rouhia myös sekä Jenni, että Ville)

 Poistetaan kissa uunista. Kaadetaan taikina voideltuun vuokaan ja paistetaan se 180-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Otetaan parranajokone ja kissa pois Villeltä. Selitetään lapselle, ettei ole tiedossa ruskettuuko kaljuksi ajeltu kissa auringossa. Pelastetaan kissa heittämällä se pihalle.

 Kuorrutus: Sekoitetaan keskenään 100 gr. Sokeria, 50 gr. Sulatettua suklaata, 50 gr.margariinia. Otetaan se v*tun nalle pois uunista ja heitetään se roskikseen. Pistetään Ville vanhaan pinnasänkyyn.

Lisätään kuorrutukseen 2 dl. maitoa ja lämmitetään massaa noin 2 min. hellalla. Avataan ovi ja pahoitellaan naapurin rouvalle, että Jenni on työntänyt puutarhan vesiletkun heidän ikkunastaan sisään.Luvataan, että kaikki vahingot korvataan.

 Sidotaan Jenni narulla ruokapöydän jalkaan kiinni. Poistetaan palanut kakku uunista ja heitetään se roskaämpäriin.
 Haetaan kaupasta Pirkka-pullaa.